TEL: 0086- (0) 512-53503050

Kinerja ranjang medis kanthi aktuator hidrolik kompak MK5 kompak

Katrangan singkat:

• MK5 minangka aktuator hidrolik mandhiri sing andal, sing wis dibangun luwih saka sayuta. Pompa, silinder, katup lan wadhuk digabung dadi siji, kompak, bebas unit perawatan.

• Saben MK5 dilengkapi katup relief tekanan lan katup kontrol aliran supaya keturunane lancar. MK5 gampang dipasang lan dibangun umure dawa.


Detail Produk

Sampeyan bakal seneng karo cara kita ing amben

Power-Packer minangka mitra sampeyan sing berpengalaman nalika nerangake sistem kontrol gerakan kanggo aplikasi medis. Kita minangka pemasok OEM kanggo pabrikan utama amben rumah sakit, tabel fisioterapi, troli pasien, meja perawatan, kursi shower, tabel operasi lan tabel scanner. Power-Packer nawakake macem-macem aktuator hidraulik lan elektro-hidrolik manual kanggo kabeh aplikasi sing ana gandhengane karo gerakan sing pas ing lingkungan sing resik. Luwih saka 30 taun sistem hidrolik kita wis mbuktekake kualitase ing industri medis. Pengetahuan sing wiyar saka Power-Packer lan telusuran terus kanggo inovasi ing sistem kontrol gerakan, sampeyan bisa maju kanthi gerakan!

Nalika ngrawat pasien, gampang operasi lan instalasi, uga kinerja sing dipercaya lan dipercaya kritis. Aktuator hidrolik MK5 mandhiri Power-Packer minangka solusi efektif-efektif kanggo macem-macem penanganan pasien lan alat angkat. Desain sing cerdas lan intuisi nggabungake pompa, silinder, katup lan waduk dadi siji unit bebas-perawatan kompak, menehi sampeyan operasi tanpa masalah lan kinerja sing dipercaya nganti pirang-pirang taun. Saben aktuator hidrolik MK5 kalebu relief tekanan sing dipasang lan katup kontrol aliran supaya keturunan sing mulus ora beda karo bobot pasien.

MK5-6

MK5 Fitur

Desain pemeliharaan nol

Gampang dipasang

Desain mandhiri sing kompak

Kinerja sepi lan lancar

Kapabilitas nyekeli beban sing dipercaya

Instalasi lan operasi sing gampang

Ora dibutuhake sumber daya eksternal

Operasi manual / sikil kanthi

Override manual, pilihan rilis tangan

Nyuda pangopènan peralatan sakabèhé

lan biaya-kepemilikan kanggo pangguna pungkasan

Spesifikasi MK5

Dawa stroke: sawetara kemungkinan antara 140mm lan 200 mm (5,5 "lan 7,9")

Kekuwatan push dinamis maksimal: Nganti 10 kN (2.248 lbs.)

Kontrol keturunan: katup kontrol aliran

Katup relief tekanan: diinstal

Silinder akting tunggal

1

Aplikasi MK5

Tempat Tidur HOSPITAL
Ranjang
Piranti Angkat Pasien
GAMPANG PEPERIKSAAN

TABLIK FISIOTERAPI
KORBAN
APLIKASI UNIK

details-(1)
details-(4)
details-(5)
details-(2)
details-(7)
details-(3)

Download

Temokake kabeh sing digawa ing tabel

Power-Packer minangka pimpinan industri ing solusi kontrol gerakan berkualitas tinggi kanggo aplikasi medis. We offer:

Optimisasi produk sing fokus karo pelanggan

Praktek paling apik ing kelas

Solusi khusus sing efektif biaya

Dandan lan inovasi terus-terusan

Keahlian desain lan teknik

Layanan luar biasa

Kestabilan finansial

Jejak manufaktur internasional

Kantor sales global

Kualitas sing wis kabukten, dites

Linuwih

Keluwesan volume

adban

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: